• Ny hemsida lanserad!

    2014 startar vi med en ny hemsida

    Vi presenterar stolt vår nya hemsida. Eataliano.se får ett helt nytt utseende på webben 2014. Den nya hemsidan har varit efterlängtad, och lanseras sannerligen inte en dag för tidigt, men nu börjar det äntligen röra på sig!

    Vi hoppas att du ska tycka att den här sidan är lätt att navigera och hitta på. Syftet med den nya hemsidan är att skapa en relevant, informativ plats på nätet, vi kommer fortfarande att ladda upp innehåll på Google+, Facebook och Twitter.

    Hemsidans design och färgval baseras på resturangens grafiska profil som en del i vårt varumärkesprojekt.

    Användarvänligheten i fokus. Det ska vara lätt att hitta den information du söker och vi hoppas du kan få så mycket information som du önskar. Annars finns vi som vanligt till hands på mail om du har önskemål om förbättringar.

No Comments to "Ny hemsida lanserad!"

Leave a Reply

Your email address will not be published.