Jobb

Jobba hos oss!

Eataliano är idag ett av Sveriges snabbaste växande företag och befinner sig för tillfället i sin största expansionsfas någonsin. Vi erbjuder DIG en möjlighet att växa, ett fantastiskt jobb och mycket goda utvecklingsmöjligheter. Oavsett vad du vill göra eller vilket jobb du väljer i framtiden kommer din tid hos oss vara en tillgång. Vår Smak, kvalitet och renlighet har alltid varit våra viktigaste grundbultar som vi aldrig får tumma på. Vår medarbetarundersökning visar att vi har ett mycket gott arbetsklimat. Vi erbjuder en tydlig karriärstege med internutbildningar och goda utvecklingsmöjligheter som kan ta dig hela vägen från restaurangbiträde till chefsposition inom företaget.

Restaurangbiträden

Söker du ett spännande jobb och vill du bli en del av äventyret 2014? Fart och fläkt, högt arbetstempo, samarbete med härliga kollegor och att hjälpa oss med att ge våra gäster en bra matupplevelse. Är detta något som lockar dig och om du har tidigare erfarenhet från restaurangarbete så kanske du passar som restaurangbiträde hos oss. Då ska du söka jobb hos oss på Eataliano.

Operativ Manager

Arbetsledaren ansvar för restaurangens operativa drift. Du har en naturlig förmåga av att kunna ta många olika typer av människor på rätt sätt och därmed är du troligtvis en person som är omtyckt av din omgivning. Vid framtida nya restauranger söker vi även dig med tidigare erfarenheter direkt som blivande arbetsledare. Som arbetsledare inspirera du personalen så att våra gäster blir nöjda och att servicen ligger på topp med en hög kvalitet och känsla att restaurangen är välskött. Vi ger även möjligheten att arbeta sig upp från restaurangbiträde till arbetsledarposition.

Kökspersonal

Din kreativitet och utveckling av det Svenska/Italienska/Asiatiska köket värdesätter vi högt. Vi söker Dig som arbetar effektivt och är stresstålig under rusningstid. Som person kan ha många bollar i luften och har en härlig samarbetsvilja med din grupp. Självklart är du en av Sveriges bästa kockar. Vårt kök tillreder färska råvaror från grunden, så många uppgifter i köket är varierande. Vi ser gärna att du har erfarenhet inom yrket men med rätt servicekänsla. Allt från tillredning till diverse varuhantering samt köksrengöring. Det är en fördel om Du har vana från restaurangbranschen även om vi eftersträvar en personal med olika arbetsbakgrund.

Restaurangchef

Vi söker en driftorienterad restaurangchef som har matlagning och restaurangdrift som sin stora passion, är innovativ med god branschkunskap och erfarenhet och/eller relevant utbildning, gärna på högskolenivå. Du kommer vara med och utveckla vårt koncept till att prestera Sveriges bästa. Rollen som restaurangchef kräver ledarförmåga, flexibilitet och stor förmåga att ta egna initiativ. Därför söker vi dig som är rak och kommunikativ och kan fatta snabba beslut samtidigt som du bygger och bevarar goda relationer till kund såväl som medarbetare. Dina arbetsuppgifter är att ansvara för den löpande verksamheten så som att anställa och träna upp restaurangpersonalen, färdigställa rapporter till ägarna, göra upp arbetsscheman, beställa varor och sköta lagerhållningen. Vi söker dig som i ditt arbete strävar efter att upprätthålla en hög service- och kvalitets grad samtidigt som du är försäljningsorienterad. Erfarenhet från motsvarande arbete i arbetsledande position med personalansvar är mycket meriterande.

Vill du bli chef och sedan partner?

Vi planerar att öppna ett flertal restauranger under 2014-2015 och söker därför restaurangchefer med goda ledaregenskaper och branschvana.

[si-contact-form form='1']

Ät så mycket du orkar för endast 159kr Mån-fre ,helger 199kr. Barn alltid 99kr